Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaki do obiadu inaczej.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 123
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 123
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, pokroić w grubą kostkę i ugotować (lecz nie rozgotować). Rozgrzać olej z masłem, dodać posiekany czosnek, cynamon z imbirem, włożyć ziemniaki i smażyć cały czas mieszając. Następnie dodać resztę przypraw , smażyć jeszcze 10 minut i pod koniec smażenia wsypać posiekaną natkę pietruszki i posolić w razie potrzeby.