Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ziemniaki do mięs.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 219
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 219
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki umyć, ugotować w łupinach, przestudzić i obrać, pokroić w plastry. Cukier zrumienić na patelni, dodać masło, włożyć ziemniaki. Podgrzewać na małym ogniu, potrząsając patelnią tak aby ziemniaki równo pokryły się karmelem. Podawać do mięs z cielęciny.