Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Korzenny grzaniec na soku jabłkowym i zdrowotnym żywym occie z czarnego bzu (sambucus nigra)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Sok i przyprawy korzenne podgrzać delikatnie w rondelku przez ok. 10 minut.
Przelać do 2 kubków, pozwolić, aby grzaniec nieco się ostudził i dopiero wtedy dodać do każdego kubka 2 łyżki Żywego Octu z Owoców Czarnego Bzu i plasterki pomarańczy.