Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem kawa z hiszpańskim rodowodem. A właściwie trochę kawa, a trochę deser. Jest bardzo słodka, bardzo mocna i od razu stawia na nogi.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 249
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 249
Składniki
Café bombón warto podać w przezroczystych naczyniach, bo wygląda bardzo efektownie. Na dno szklanki dajemy mleko skondensowane słodzone. Nalewamy espresso - powoli, najlepiej po łyżce, aby zachować warstwy. Górę można udekorować odrobiną mlecznej pianki, ale nie jest to konieczne. Gotowe! Kawę przed wypiciem mieszamy.