Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 270
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 270
Składniki
Sok grejpfrutowy (może być z kartonu, ale najlepiej świeżo wyciśnięty) połączyć z ginem i sokiem z cytryny. Dokładnie wymieszać, najlepiej w shakerze (potrząsać 1-2 min). Grejpfrut dokładnie wyszorować, sparzyć wrzątkiem, nie obierając pokroić na plasterki, a potem na niewielkie kawałki. Napój rozlać do szerokich szklanek (można je przedtem schłodzić, wstawiając na kilkanaście minut do lodówki). Do każdej włożyć po 2 kostki lodu, szklanki przybrać cząstkami grejpfruta.
przepis zaczerpnełam z http://www.mojeprzepisy.pl/Przepis/czerwony_drink/