Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz miałam okazje pić ten ochladzajacy napój w Egipcie, najpierw zachwycił mnie wygladem intensywny czerwony kolor i różowa pianka, a nastepnie smakiem slodki i jednocześnie orzeźwiający;)) w sam raz na upały
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10578
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 260
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10578
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 260
Składniki
Kwiat hibiskusa zalać gorąca wodą ale nie wrzatkiem, dodać cukier i pozostawic do ostygniecia. nastepnie schlodzic w lodówce lub kostkami lodu. Przygotować szklanki najlepiej takie na sok, napój wlać do shejkera i wymieszac, nastepnie wlac do szklanek wraz z pianka. Pić przez słomke:))