Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 98
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 60
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 98
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 60
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Składniki
do naczynia wlac gorącej wody i wylac
wsypać 12 g( proporcja 6 g na 100ml)
przykryć delikatnie kawę woda i odczekać 30 s
po 30 s wlac 200ml wody i doczekać 3 minuty
pokrywkę docisnąć do kawy
wlac do szklanki lub kubka
podgrzac i spienić mleko
I wlac do kawy
gotowe