Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten koktajl można przyrządzać z różnych owoców – zarówno świeżych, jak i mrożonych. Ja akurat miałam pod ręką mrożone maliny (z własnego ogródka) więc ich użyłam. W sezonie jednak zawsze obowiązkowo dodaję świeże.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Maliny blendujemy na gładką masę, dodajemy maślankę i cukier puder (ilość uzależniona od naszych upodobań smakowych - ja dodaję dwie płaskie łyżki, a czasem jak maliny są bardzo słodkie tylko łyżeczkę). Przelewamy do szklanek i gotowe :)