Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny z serii orzeźwiających koktajli. Cóż, począć skoro na zewnątrz upał, upał i jeszcze raz upał. Trzeba sobie jakoś radzić i umilać czas. Koktajl jest na bazie zielonej herbaty. Wiem, że nie wszyscy za nią przepadają, zapewniam jednak, że jej smak jest minimalnie wyczuwalny w tym konkretnym koktajlu.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 130
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 123
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 121
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 130
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 123
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 121
Składniki
Zieloną herbatę zalać szklanką wrzątku, zaparzyć pod przykryciem, wystudzić. Do blendera włożyć banana pokrojonego na kawałki, zmielone orzechy, mleko, miód oraz napar z zielonej herbaty. Wszystko razem zblendować, przelać do szklanek, schłodzić przed podaniem.
Smacznego.