Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 227
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 525
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 227
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 525
Składniki
Maliny opłukać, wrzucić do miksera, wsypać cukier waniliowy i zmiksować. Następnie dodać serek homogenizowany. Miksować chwilę. Dodać mleko i cukier ( ja dałam 3 łyżki, ponieważ maliny o tej porze są jeszcze dość kwaśne, ale myślę, że w sezonie będzimy mniej słodzić- wszystko zależy jak kto lubi). Zmiksować. Rozlać do szklanek. Najlepiej smakuje wypity od razu po przygotowaniu.