Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakoś nie miałam przekonania do owocowo warzywnych koktajli. Ten wyszedł rewelacyjny w smaku. Czuć w nim każdy smak z osobna, a schłodzony jest wyśmienity. Znakomity dla naszego organizmu.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 145
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 145
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Do blendera wkładamy kawałki obranych owoców - banana i jabłko. Następnie dokładamy obranego i pokrojonego zielonego ogórka oraz listki pietruszki.. Owoce i warzywa zalewamy jogurtem naturalny. Wlewamy miód i wsypujemy płatki owsiane. Całość miksujemy na wysokich obrotach przez kilka minut. Przelewamy do szklanek. Najlepiej smakuje bardzo schłodzony.