Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
co jakiś czas mam dostawę mleka „prosto od krowy” takie mleko zazwyczaj nastawiam na zsiadłe, czasem robię ser i zawsze właśnie po uwarzeniu sera serwatkę wylewałam. Jakiś czas temu czytałam o właściwościach serwatki. i od tego czasu zostawiam ją, piję tak bez niczego bądź robię właśnie rożne owocowe koktajle.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 649
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 649
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Składniki
umyte truskawki przekładamy do wysokiego naczynia, zalewamy do połowy serwatką i miksujemy.