Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny koktajl owocowy. Jabłko grejpfrut czerwony i jogurt naturalny. Koktajl tak mi zasmakował że prawie codziennie wypijam szklaneczkę. Po prostu pychotka.
blender, nóż, łyżka, szklanki,
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Jabłko obieram kroje na ćwiartki i usuwam gniazda nasienne. Wkładam do wysokiego naczynia dodaje miąższ z czerwonego grejpfruta oraz wlewam jogurt naturalny typu Grecki. ( można jogurt naturalny nisko kaloryczny). Wszystko razem dokładnie miksuję. Koktajl przelewam do szklanek dekoruje listkami mięty. Schładzam w lodówce. Koktajl można sobie dosłodzić niskokalorycznym cukrem oraz niskokalorycznym jogurtem naturalnym.