Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pietruszka to skarbnica witamin i minerałów. Zwalcza wolne rodniki, dzięki czemu opóźnia proces starzenia. Pita w postaci koktajli regularnie poprawia odporność organizmu. Polecana jest szczególnie osobom, które mają skłonność do anemii (zawiera żelazo i witaminę B12).
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1749
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1749
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
Pietruszkę i jabłko dokładnie umyj i osusz. Włóż do blendera. Dodaj szczyptę kurkumy, miód i zalej wodą. Wszystko zmiksuj.