Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
KREM JEST SZYBKI W PRZYGOTOWANIU A DELEKTOWAĆ SIĘ NIM MOŻNA DŁUGI CZAS.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 201
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 201
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
MLEKO ZAGOTOWAĆ Z CUKREM
W PÓŁ FILIŻANCE GORĄCEJ WODY ROZPUŚCIĆ KAWĘ I DODAĆ DO ZAGOTOWANEGO MLEKA.ZOSTAWIĆ DO OSTYGNIĘCIA.
DO ZIMNEGO MLEKA DODAĆ SPIRYTUS I WYMIESZAĆ.WYDAJNOŚĆ OKOŁO 2 BUTELKI PO 0,7 KAŻDA