Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 31-12-2011
Orzezwiajacy,fajny dodatek do deserow
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
Brzoskwinie przekrajamy na pol i wstawiamy na dwie godziny do zamrorzenia.Do wysokiego naczynia wkladamy brzoskwinie.kruszony lod i dodajemy schlodzone wino.miksujemy blenderem.Dekorujemy cytryna