Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Lemoniada brzoskwiniowa z miętą"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27447
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1163
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27447
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1163
Składniki
Brzoskwinie umyj, pokrój na cząstki (zostaw połówkę pokrojoną na cząstki do dekoracji), dodaj wodę, 4 łyżki cukru i gotuj do miękkości. Po ostygnięciu zmiksuj blenderem.
Z cytryn wyciśnij sok i wraz z brzoskwiniami wlej do dzbanka. Dodaj wodę mineralną, cząstki owoców, listki mięty, kostki lodu i delikatnie wymieszaj. Podawaj w schłodzonym szkle.Źródło: Takie jest życie