Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszne;można użyć do herbatki rozgrzewającej lub do zimnych drinków.POLECAM!
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Maliny przebrać i ponakładać do słoiczków0,25l, pozasypywać cukrem.Zagotować wodę i wrzącą zalać maliny. Słoiczki pozakręcać i potrząsać aby cukier się rozpuścił,wekować 15 min.Przekręcić do góry denkami do całkowitego wystygnięcia.Ja używam późnej odmiany malin,są znakomite.