Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mojito to orzeźwiający koktajl alkoholowy pochodzenia kubańskiego o słodko-kwaśno-miętowym smaku. Był ulubionym drinkiem Ernesta Hemingwaya.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 102
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 49
Polecam.
Odsłon: 61
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 102
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 49
Polecam.
Odsłon: 61
Składniki
W wysokiej i wąskiej szklance ugnieść mięte, cukier i limonkę. Dodać kruszony lód do wysokości 3/4 szklanki i zalać rumem. Przyozdobić listkiem mięty.