Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upały powracają, a wraz z nimi ochota na zimne, orzeźwiające napoje. Moja propozycja na dziś to bezalkoholowe mojito. Uważam, że jest równie dobre jak to z procentami i można je pić zawsze i wszędzie.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 31
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 31
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Składniki
Do szklanki wsypać cukier, dorzucić limonkę pokrojoną na kawałki, oraz porwane listki mięty. Całość wymieszać, zgniatając przy tym limonkę, aby puściła sok.
Wsypać kostki lodu i dolać zimnej wody do uzupełnienia. Całość wymieszać.