Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus dla koneserów witamin. Smaczny, zdrowy, szybki w przygotowaniu. Ze względu na kolor- idealny na Walentynki.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Składniki
Maliny lub jeżyny zmiksować. Przecedzić przez sito (z drobnymi oczkami) aby nie było pestek. Odłożyć na 10- 15 minut do zamrażarki. Dodać kostki lodu, ponownie zmiksować. Dodać do smaku cukru i odrobinę soku z cytryny, wymieszać. Wrzucić kostki lodu. Udekorować (np. malinami, jeżynami, bitą śmietaną, truskawkami, posypką, czekoladowymi serduszkami).