Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zmrożony napój na te upały to coś o czym chyba marzy każdy. W zeszłym roku zrobiłam wersję z arbuzem i sokiem jabłkowym a dzisiaj wykorzystałam sezonowe truskawki oraz sok ananasowy. Nie miałam kruszonego lodu, więc dodałam całe mnóstwo kostek. Mrozi idealnie!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 493
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 71
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 148
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 493
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 71
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 148
Składniki
Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i miksujemy do uzyskania gęstego, mrożonego musu. Ja niestety nie miałam kruszonego lodu, a i mój blender by go tez nie skruszył i dodałam kilka kostek.