Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 209
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 209
Składniki
Miętę delikatnie ugnieść w szklance typu long. Dodać kolejno wszystkie składniki i dopełnić kruszonym lodem do 2/3 pojemności szklanki. Mocno wymieszać łyżką barmańską i ponownie dopełnić lodem. Dekorować ćwiartką jabłka i gałązką mięty.