Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukałam przepisu który pozwoli mi bezkarnie rozkoszować się smakiem pieczywa.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 681
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16783
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 107
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 681
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16783
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 107
Składniki
Ser zmiksuj z kefirem. Dodaj jajka i dalej miksuj. Dodaj otręby, przyprawy oraz proszek do pieczenia i wszystko dobrze wymieszaj. Konsystencja nie powinna być lejąca. Piekarnik rozgrzej do 180 stopni.
Na blachę do pieczenia rozłóż papier lub matę na której upieczesz bułeczki. Formuj bułeczki wilgotnymi rękoma. Mnie wychodzi 9 lub 10 bułek. Piec 35 minut. Smacznego :)