Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cukie koniecznie brązowy, mąke zwykłą można całkowicie zmianić na razową
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10891
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 269
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10891
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 269
Składniki
Make zwykla przesiewamy z proszkiem do pieczenia, nastepnie dodajemy make razowa, sol, i cukier. Mieszamy suche skladniki.(bez ziaren)
Dodajemy olej i maslanke i mieszamy okolo 2 minuty.
ulep bułeczki
wszystkie ziarna wymieszaj w naczyniu
ombocz bułki
blache na do pieczenia obłusz papier do pieczenia wczesnie blache posmaruj masłem
piecz w temperaturz 180 stopni przez ok 45 mon