Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeżeli nie mamy mąki ryżowej wystarczy w młynku do kawy zmielić suchy ryż :)
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 282
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 282
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Do miski dodać obie mąki, drożdże, sól i trochę wody. Wyrabiać mikserem z hakami w trakcie wyrabiania dolewać wodę i wyrabiać. Wyrobione ciasto posypać z wierzchu mąką, przykryć ściereczką i odstawić do wyrośnięcia. Wyrośnięte ciasto przełożyć do keksówki i ponownie odstawić do wyrośnięcia. Piec w 180 stopniach przez 40 minut.