Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chlebek z suszonymi pomidorami"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6984
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 157
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 338
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6984
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 157
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 338
Składniki
Piekarnik rozgrzej do 180°C. Foremkę natłuść i wysyp bułką tartą.
W jednej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę i sól. W drugiej roztrzep oliwę z maślanką i jajkiem.
Połącz zawartość obu naczyń, dodaj pozostałe i wymieszaj.
Przelej masę do foremki i piecz chlebek ok. 45 minut.
<strong>Przepis nadesłała: Kasia Zalewska</strong>Źródło: Kurier TV