Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto czekoladowe z michałkami
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 45
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 42
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 45
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 42
Składniki
Białka ubij z cukrem. Dodawaj powoli po żółtku. Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia i budyniem. Masę przełóż do formy, Piec 30 minut w 180 st. C.
Ubij kremówkę. Wymieszaj ją z serkiem i posiekanymi cukierkami.
Ciasto przekrój na 2 blaty. Przełóż kremem.
Roztop czekoladę na polewę. Wymieszaj ją z masłem.
Polewą polej wierzch ciasta. Posyp wiórkami czekoladowymi.