Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi z dodatku do gazety:) Przepis prosty i malo skaplikowany.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Składniki
Pieczarki drobno pokroic, cebula rowniez i razem udusic na malej ilosci oleju. Doprawic do smaku tak by farsz byl dosyc odtry i slony.
Bułki przekroic na pol. Ze srodka wyjac troszke bulk i dolozyc ja do farszu. Dokladnie wymieszac. Połówki maczac w mleku (krotka by tylko zwilgotnialy) skorka na zewnatrz. Do wydrazonych czesci wkladac farsz i zlepiac jak pierogi. Panierowac w jajku i bulce tartej. Piec na zloto na oleju.
Mozna podawac z barszczykiem czerwonym badz z ketchupem.