Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak podany w rzadko spotykanej formie, a szkoda- bo jest przepyszny.
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 15
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 227
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8948
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 151
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 15
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 227
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8948
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 151
Składniki
Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Połącz z musztardą, miodem. Marynatę dopraw do smaku solą i pieprzem. zamarynuj mięso. Filety przekrój wzdłuż na pół tak, żeby powstało 6 cienkich kotletów. Z każdej strony mięso posyp solą i pieprzem. Przesmaż krótko na oliwie. Pomidory wyjmij z puszki, rozdrobnij. Dopraw do smaku solą, pieprzem i cukrem. Wlej do naczynia żaroodpornego. Wyłóż mięso. Tosty pokrusz. Wymieszaj z posiekaną natką i sokiem z cytryny. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Chlebową pierzynką przykryj mięso. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 45 minut.