Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 23-04-2021
Pyszny domowy chleb z chrupiącą skórką . Ciasto przyrządzone jest z dodatkiem piwa.
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2179
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 132
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 141
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2179
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 132
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 141
Składniki
Wszystkie składaniki na ciasto mieszamy i wyrabiamy gładkie elastyczne ciasto, ciasto lekko rozciągamy rękami i składamy trzy razy w kopertę,przykrywamy i zostawiamy do wyrośniecia na ok.1 godzinę. Wyrośnięte ciasto przekładamy do formy i pieczemy pod przykryciem w temperaturze 200 stopni przez 50min. 10min przed końcem ściągamy pokrywkę by uzyskać pyszną chrupiącą skórkę