Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,latwe do wykonania smakolyki dla dzieci i doroslych.
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 54
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2949
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 303
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 52
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 54
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2949
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 303
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 52
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Składniki
Zmiel orzechy wloskie i przygotuj miekkie maslo.
Polacz wszystkie skladniki ugniatajac je recznie na jednolita calosc.
Formuj jak najmniejsze rogaliki.
Ukladaj w odstepach 2-3 cm na blache wylozona papierem,lekko posmarowanym tluszczem i przesypanym maka. Wystarczy na 2-3 blaszek.
Piecz wkladajac do nagrzanego piekarnika na ok.15 min.w temp.!75-185 st C.
Wykladaj jeszcze cieple na duzy talerz lekko posypyjac cukrem pudrem.Ukladaj coraz mniejszy stos. Swietne do herbaty,kawy!