Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rogaliki z marmoladą"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8865
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 198
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 461
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8865
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 198
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 461
Składniki
Wszystkie (poza marmoladą) wymieszaj i zagnieć ciasto. Owinięte w folię spożywczą schłodź przez godzinę w lodówce.
Następnie je rozwałkuj i wytnij kwadraty. Na każdym nałóż na środku odrobinę marmolady i zwiń.
Wstaw rogaliki do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz około pół godziny.
Czas: 50 min 1 porcja = 170 kcalŹródło: Kurier TV