Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladka z bagietki nadziewana aromatyczną pastą"
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 95
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 46
Polecam.
Odsłon: 58
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 95
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 46
Polecam.
Odsłon: 58
Składniki
Jajka gotuję na twardo, obieram i drobno siekam. Ser żółty ścieram na tarce o małych otworkach. Marchewkę obieram, płuczę, również ścieram drobno na tarce. Oczyszczony seler i opłukany szczypiorek drobno siekam.
Wszystkie rozdrobnione mieszam z majonezem, przyprawiam. Z bagietek odcinam końce, rozcinam bułki z jednego boku i wydrążam. Napełniam pastą, układam paski z papryki i ciasno zwijam roladki. Owijam w folię i chłodzę w lodówce. Kroję w ukośne plasterki.
Porcja zawiera ok. 290 kcal. : ok. 30 min + chłodzenie. Porcja kosztuje ok. 1,50 zł.Źródło: Tina