Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba w chlebowo-ziołowej panierce"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 40
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 40
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Chleb zmiel. Bazylię i oregano posiekaj, dodaj do chleba, wsyp bułkę tartą, wymieszaj. Filety z mintaja (jeżeli są zamrożone to należy je odmrozić) skrop sokiem z cytryny, posyp solą i pieprzem. Jajko roztrzep.
Ryby panieruj w mące, jajku i chlebowej panierce. Olej rozgrzej na patelni, włóż ryby, smaż po ok. 3 minuty z każdej strony (uważaj, bo panierka szybko się przypala). Osącz z tłuszczu.Źródło: Chwila dla Ciebie