Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa chlebowa"
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 63
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 182
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 195
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 63
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 182
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 195
Składniki
<strong>Przepis przysłała Paulina Borowska z Glinian niedaleko Ostrowca Świętokrzyskiego</strong>
Paprykę, cebulę i czosnek pokrój, podsmaż w rondlu na oliwie. Pomidory sparz, obierz, pokrój, dodaj do rondla. Przypraw chili i tymiankiem, podduś.
Chleb pokrój w drobną kostkę. Dodaj do warzyw, zalej bulionem, wymieszaj. Gotuj 15 minut. Przypraw do smaku.
czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 1 złŹródło: Chwila dla Ciebie