Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do dania użyłam gołąbków wcześniej zamrożonych. Zrobiłam je w sosie pomidorowym, podane z chlebem.
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20687
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 53
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5200
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20687
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 53
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5200
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 63
Składniki
Gołąbki odmrażamy, doprowadzamy do zagotowania. Do gotujących się gołąbków dodajemy łyżkę koncentratu pomidorowego, zagęszczamy i zabielamy śmietaną. do gotującego się sosu dodajemy drobno pokrojoną natkę pietruszki. Zupę gołąbkową podajemy z chlebem. Smacznego!!!