Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 559
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 744
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 559
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 744
Składniki
PIEKARNIK ROZGRZEWAMY DO 200 STOPNI. BAGIETKĘ KROIMY NA KROMKI,UKŁADAMY NA FOLII ALUMINIOWEJ. NA KROMKI KŁADZIEMY SER ROMADUR,SZYNKĘ SZWARCWALDZKĄ,PLASTEREK POMIDORA I SER GORGONZOLA. WKŁADAMY DO PIEKARNIKA I PIECZEMY OKOŁO 5 MINUT