Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BAGIETKA CZOSNKOWA Z DODATKAMI. NAJLEPSZA PRZEKĄSKA NA IMPREZĘ I GRILLA.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 217
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8946
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 148
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 299
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 217
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8946
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 148
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 299
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto ze sobą łączymy. Dokładnie wyrabiamy ciasto i odstawiamy na ok. 40 minut. przygotowujemy masełko czosnkowe. Ciasto wałkujemy na okrągły dość cienki placek i smarujmy masełkiem. Zwijamy w kształt bagietki i Nacinamy co ok. 4 cm i układamy składniki na przemian. Pomidor, ser salami. Na koniec smarujemy jeszcze masełkiem. pieczemy ok. 20 minut w temp, 220 stopni. Jeśli Znudził ci się odrywany chlebek ziołowy zrób koniecznie taką bagietkę czosnkową. Można przygotować ją na imprezę czy na grilla. Jest naprawdę świetna i serdecznie polecam.