Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy tylko pojawia sie mlody szpinak, robie kanapki o nieprzecietnym smaku. Chuda wedlina, najlepiej z indyka lub kurczaka (moze byc równiez gotowana szynka) kombinuje sie doskonale z bardzo prostym kremem miodowo-musztardowym, listkami mlodego szpinaku i cienkimi plasterkami mango.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 180
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1536
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 309
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 233
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 66
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 180
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1536
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 309
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 233
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 66
Składniki
Serek smietankowy zmieszac z musztarda ziolowa i miodem, az powstanie gladki krem, Doprawic odrobina pieprzu. Podpiec bajgla na tosterze przez 4 minuty, przekroic, posmarowac obydwie polówki kremem, spód wylozyc dodatkowo listkami szpinaku. Na szpinak polozyc zwiniete plasterki wedliny i na wierzch cienko pokrojone plasterki mango.
Kanapke przykryc posmarowana kremem druga polówka i lekko docisnac.