Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka ze sródziemnomorska nutka - bajgiel z szynka parmenska, rukola, parmezanem i kremem pomidorowym.
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 129
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1203
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 422
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 289
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 129
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1203
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 422
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 289
Składniki
Serek smietankowy zmieszac z koncentratem pomidorowym, oregano, pieprzem i sola az sie wszystko polaczy w gladki krem. Odstawic na 10 minut. Podpiec bajgle w piekarniku przez 4 minuty w temp. 200° C lub na tosterze. Przeciac i obficie posmarowac obydwie czesci kremem pomidorowym. Ulozyc na spód garsc rukoli i 3 plastry szynki parmeńskiej. Wyciac kilka duzych wiórków z parmezanu i rozlozyc je na szynce.
Przykryc wierzchem i delikatnie go docisnac.