Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna potrawa wegetariańska. Nieco zapomniany na polskich stołach bakłażan w chrupiącej panierce posypany serem. Polecam
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Składniki
Ser pokruszyć i delikatnie pomieszać z listkami bazylii i drobniutko pokrojona papryczka. Jajka roztrzepać i przyprawić solą i pieprzem, dodać sok z cytryny. Bakłażana pokroić w plastry i smażyć panierując w kolejności: jajko, mąka, jajko, mąka. Ciepłe bakłażany podawać posypane serem.