Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zapiekane bakłażany zapraszam po przepis .
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Bakłażana kroję w grubsze plastry lekko nasalam by puścił gorycz, mortadelę w plastry tyle plasterków ile plastrów bakłażana ,
Na duża blachę wyłożoną papierem układam plastry bakłażana które najpierw moczę w oleju i w bułce tartej na każdy plaster bakłażana wykładam plaster mortadeli na to daję plaster sera lub ser starty posypuję przyprawami ,bakłażany piekę oko życzę smacznego ,po dokładne wykonanie zapraszam na film .