Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
654 kcal : 59gB ; 89g W ; 7 gT 2 osoby
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 41
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 59
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 58
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 997
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 227
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 41
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 59
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 58
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 997
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 227
Składniki
1. Skyr wymieszać z twarogiem oraz erytrytolem. 2. Banana obrać ze skórki, przekroić wzdłuż na dwie połowy i ułożyć na talerzu. 3. Na wierzch banana posmarować połowę masy twarogowej, a następnie posmarować połową dżemu i posypać połową płatków migdałowych. 4. Powtórzyć czynność z drugą sztuką banana