Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sobota to doskonały dzień na zrobienie sobie takiego pysznego jedzonka, ja mieszam mięso od razu z żółtkiem, ponieważ dla mnie 1 żółtko na 1 porcję mięsa to zdecydowanie za dużo, jest zbyt wyczuwalne
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 57
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 71
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 77
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1132
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 263
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 57
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 71
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 77
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1132
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 263
Składniki
1. mięso mielimy, dodajemy żółtko i oliwę oraz maggi, sól i pieprz, dokładnie mieszamy, 2. cebulę i ogórka drobno siekamy, 3. z mięsa formujemy befsztyki, obsypujemy cebulę i ogórkiem, podajemy z pieczywem i masłem lub z grzankami smacznego