Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne brokuły w cieście, doskonałe jako samodzielne danie lub dodatek do pieczonego mięsa
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
brokuły ugotować na parze i podzielić na różyczki
z jajek, mąki, bułki tartej i przypraw zrobić ciasto (papka)
każdą różyczkę brokuła zamoczyć w cieście i smażyć na gorącym oleju aż się zarumieni.
podawać z sosem czosnkowym lub chrzanowym
SMACZNEGO:))