Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo kolorowa i wyśmienita zupa cukiniowa
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 229
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 525
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 229
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 525
Składniki
W średnio dużym garnku zagotować posiekaną cebulę, pokrojoną marchewkę, masło oraz łyżeczkę soli.
Gdy warzywa zmiękną dodać pokrojone drobno cukinie. Po 5 min. gotowania dodać także ryż.
Gotować przynajmniej przez kolejne 20 min., po czym dodać mleko, posiekany koper oraz szczyptę curry i pieprzu.
Po zagotowaniu zdjąć z ognia oraz dodać jogurt wymieszany z jajkiem. Zupę podawać na ciepło.