Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9980
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 245
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9980
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 245
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy jajka, czosnek , przyprawy i wyrabiamy na jednolitą masę. 2. Formujemy burgery. 3. Obtaczamy je w mące. 4. Smażymy na wolnym ogniu z każdej strony na złotawy kolor Do mięsa mielonego dodajemy jajka, czosnek , przyprawy i wyrabiamy na jednolitą masę. 2. Formujemy burgery. 3. Obtaczamy je w mące. 4. Smażymy na wolnym ogniu z każdej strony na złotawy kolor