Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burgery zrobione są z białej, paprykowej kaszanki. Podwójnie panierowane grube kawałki kaszanki w bułce tartej i jajku usmażone na złocisty kolor z obu stron. Burgery są bardzo smaczne i mają chrupiącą panierkę.
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 625
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 625
Składniki
Na patelni rozgrzewamy tłuszcz. Panierujemy plastry kaszanki w rozmąconym, posolonym jajku, obtaczamy w tartej bułce i ponownie w jajku i w bułce.
Tak panierowane burgery układamy na gorący tłuszcz i smażymy z obu stron na rumiany kolor.
Usmażone burgery podajemy z pomidorkami koktajlowymi lub ulubioną surówką. Smacznego !!!