Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27476
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 166
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1210
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27476
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 166
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1210
Składniki
Upiec cienki biszkopt <3 jajka, 1/2 szkl.cukru, 1/2szkl mąki?>. W garnku połączyć pozostałe jajka i cukier. Dodac mleko i wymieszać. Podgrzewać na małym ogniu, mieszając. Poźniej ostudzić i utrzeć z tłuszczem. Gdy masa będzie gładka, podzielić ją na pół. Do jednej dodać rodzynki a do drugiej kakao i orzechy. Położyć masy na piszkopt. KOLEJNOŚĆ :biszkopt masa ciemna masa jasna pokrojone brzoskwinie zalane dwiema galaretkami